Ana sayfa Sosyal Medya Bize bunlarla gel İrem Helvacıoğlu! Nefes’i unutun, Seni Çok Bekledim’de Ayliz bambaşka güzel!

Bize bunlarla gel İrem Helvacıoğlu! Nefes’i unutun, Seni Çok Bekledim’de Ayliz bambaşka güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat veren ve büyük bir kariyer zıplaması yaşayan İrem Helvacıoğlu, hayranlarını yeni dizisi öncesinde bir hayli meraklandırdı. Ünlü oyuncu dizinin setinden gelen fotoğraflar ve videolardaki sempatikliği ve gülümseyen yüzüyle Nefes’i unutturdu bile…

“Bize bunlarla gel İrem” diye sosyal medyada yorum yapan dizi hayranları, ünlü oyuncuyu gözyaşınün hiç eksik olmadığı Nefes karakterinden sonra yeni dizideki Ayliz’i çok merak ediyor. Uzun süredir gündemde olan dizinin afiş çekimlerinin kamera arkası yayınlandı.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu birlikte çekilen sahnelerdeki sempatiklikleri ve yüksek enerjileri ile dikkat çekerken, dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu olduğu da bir başka detaydı… Star TV ekranında yayınlanacak diziyi heyecanla bekleyen hayranlar afiş çekimlerinin kamera arkası görüntülerini çok sevdi.

“Bu dizi ortalığı yıkacak” diye yorum bırakan izleyiciler, İrem Helvacıoğlu’na özel bir parantez açarak “İrem için izleyeceğim, diziyi dört gözle bekliyorum” diye yazıyor. İşte kamera arkası görüntüleri:

Çekimleri; Erzincan, İstanbul ve Katar’in başkenti Doha’da gerçekleşen ‘Seni Çok Bekledim’, Kadir ve Ayliz’in mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

Dizinin setinden yansıyan fotoğraflar da bir video olarak sosyal medyada yer aldı. Çekimlerden farklı pozların yer aldığı görüntüler hayranlar tarafından ilgi gördü. Videodan izleyebilirsiniz.

Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen isimler yer alıyor.

Bize bunlarla gel İrem Helvacıoğlu! Nefes'i unutun, Seni Çok Bekledim'de Ayliz bambaşka güzel! 7

Kadir, (Özcan Deniz) başarılı bir iş adamıdır. İşkolik, güçlü, kararlı, attığı adımları sağlam ve net olan Kadir, dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle iyi bir noktaya taşımıştır. ‘Kadir’ için yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir.