Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Afacan!, Bir Aile Hikayesi dizisi için büyük çılgınlık yaptı!

Elçin Afacan!, Bir Aile Hikayesi dizisi için büyük çılgınlık yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 doğumlu olan genç oyuncu Elçin Afacan; Görevimiz Komedi yarışmasının ardından İçerde’de Gülcin olarak ekranda yer almıştı. Deli Gönül dizisinden sonra ise Bir Aile Hikayesi’ndeki Beste Güneş rolünde izleyicilerin karşısına çıktı.

Elçin Afacan, bu rol için 20 kilo aldı. Ancak dizi 18 bölüm ekranda kalmayı başardı.Ranini’ye konuşan Ellçin Afacan, “Hayatımda ki en büyük çılgınlık Elçin rolü için 20 kilo almaktı ve bu en uzun ve sonucu en güzel olan çılgınlığım oldu sanırım” açıklamasında bulundu.

Oyunculuğun çekilir yanlarının çok fazla olduğunu anlatan Afacan, gelişmenin evrimleşmenin önemine işaret etti.

Afacan, şunları anlattı: “Oyunculuğun en çekilir yanı benim için, sürekli farkındalık makinesini açık tutmak diyebilirim. Etrafta n’oluyor, insanlar nasıl tepkiler veriyorlar, nasıl kokuyor, nasıl duruyor, nasıl bakıyor, neye benziyor, hangi duyguda vb. Tüm bunlarda empati duygusunu, bakış açısını davranış biçimlerini etkiliyor. Bence çekilir olması için çok sebep var, gelişmek evrimleşmek gibi. Çekilmez yanı şu an benim için yok diyebilirim. Ya da henüz keşfetmedim. ”

Oyuncunun son hali de ortaya çıktı. Instagram hesabından paylaşım yapan Afacan, kilo vermiş haliyle dikkatleri çekti: