Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’yu efkar bastı… Paylaşımını yoruma kapattı ama beğeni yağdı

Elçin Sangu’yu efkar bastı… Paylaşımını yoruma kapattı ama beğeni yağdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi türündeki İyi Günde Kötü Günde dizisinin 6. bölümünün final olması bekleniyordu. Elçin Sangu’nun Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile başrolünde oynadığı dizinin final kararı karşısında sert sözleri dikkat çekmişti.

Verdiği bir röportajda, sette ya da yapım kısmında bir sorun olmadığını belirten Sangu, “Kanalın dinamikleri” diyerek topu Star TV’ye atmıştı. 6 bölümde bir dizinin anlaşılamayacağını vurgulayan Elçin Sangu’nun sitemli sözleri de büyük dikkat çekmişti.

Star TV’nin diziye bir şans daha verip vermeyeceği bilinmiyor ama yaşanan bir gelişme dikkat çekti. 17 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 6. bölümde final olması bekleniyordu. Ancak fragman “yeni bölüm” olarak sunuldu. Yani final olduğu yazılmadı.

Kanalın bir kararsızlık mı yaşadığı henüz netleşmese de önümüzdeki günlerde durum ortaya çıkacak muhtemelen. Çok sevdiği ve sarıldığı bir hikaye ile yeniden romantik komedide oynamaya başlayan Elçin Sangu’nun morali de bu erken finalle ister istemez bozuldu.

Oyuncunun instagram sayfasından herhangi bir not düşmeden ve yorumları kapatarak yaptığı siyah beyaz fotoğraflı bir paylaşımı ise “efkar basmış” dedirtecek cinsten.

İşte Elçin Sangu’nun bir kaç saatte 315 bine yakın beğeni alan ve elinde kahve tutarken çekilen fotoğrafı:

Elçin Sangu'yu efkar bastı... Paylaşımını yoruma kapattı ama beğeni yağdı 7