Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 10 Ocak 643. bölümünde Parla, Süreyya ile tanışıyor

Elif dizisi 10 Ocak 643. bölümünde Parla, Süreyya ile tanışıyor

tarafından ker_def

Elif dizisinin 643. bölümü 10 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal 7 ekranında olacak.

PARLA SÜREYYA İLE TANIŞIYOR

Elif’te Kerem ve Süreyya’nın arası düzelir fakat Parla Süreyya’nın nasıl biri olduğunu görünce büyük bir şok yaşar. Süreyya’nın varlığından rahatsız olan Parla ne yapacak?

643. Bölüm Özeti:

Süreyya’ya haksızlık yaptığını anlayan Kerem, ondan özür dilemek için çok uğraşır. Kerem’le yaşadığı tartışma yüzünden kendini kötü hisseden Süreyya, Kerem’in samimiyetinin farkına vararak ve onun özrünü kabul eder. Parla iş görüşmesinden çıktıktan sonra bir kafeye gider. Burada herkesi rahatsız eden Parla, güzel bir kadınla tartışır. Sinirle Kerem’in yanına giden Parla kafede tartıştığı kişinin Süreyya olduğunu öğrenince daha çok sinirlenir. Süreyya’nın sürekli Kerem’in yanında olmasından rahatsız olan Parla onu saf dışı edebilecek mi?

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol
Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Senaryo: Rüya İstanbul