Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 17 Mayıs Cuma 925. Bölümde Melek artık ipleri eline alıyor

Elif Dizisi 17 Mayıs Cuma 925. Bölümde Melek artık ipleri eline alıyor

tarafından ker_def

Elif Dizisi 925. bölümde neler yaşanacak? Kıymet Melek’in konakta yaşayacak olmasına çok bozulur. Melek artık ipleri ele almıştır. Hümeyra’ya her şeyi anlatmaya karar veren Melek Kıymet’i alt etmeyi başarabilecek mi?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Elif dizisinin 17 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 925. bölümünden önemli detayları videoda bulabilirsiniz.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:40’ta Elif ile Kanal 7’de…

Elif 924. bölümde neler olmuştu?

Melek Kıymet’in kendisini kandırdığını düşünür ve onu tehdit eder. Kerem ise Melek’ten özür dileyip konağa geri dönmesini ister. Melek Kerem’in teklifini kabul edecek mi?

Kıymet Melek’i Elif’e kavuşturacağına söz verir fakat depoya gittiklerinde Elif’i orada bulamazlar. Bunun üzerine Melek, Kıymet tarafından kandırıldığını düşünür ve öfkeden gözü döner. Kıymet’in üzerine yürür. Kıymet Melek’i ilk kez o halde görür. Onun bu hali Kıymet’i korkutur. Yalan söylemediği konusunda Melek’e yemin eder fakat Melek ikna olmayınca korkusundan kaçıp gider.

Öte yandan Mahir Elif’i depodan kurtarır ve Aslı’ya götürür. Melek en sonunda kızına kavuşur. Kerem ise Melek’e gider ve bütün olanlar yüzünden ondan özür diler. Melek’in konağa geri dönmesini ister. Melek konağa dönecek mi?