Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 23 Nisan Pazartesi 716. bölümünde Elif’i bekleyen büyük sürpriz

Elif dizisi 23 Nisan Pazartesi 716. bölümünde Elif’i bekleyen büyük sürpriz

tarafından ker_def

ELİF

Yayın Tarihi : 23 Nisan 2018, Pazartesi

Yayın Saati : 20:00

ELİF BEKLEYEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Elif’te Elif annesini bulmak için evden kaçar ve sokak sokak gezer. Annesine yaşadığını gösterebilmek için her yere fotoğrafını asan Elif hiç ummadığı anda büyük bir sürprizle karşılaşır.

716. Bölüm

Parla Kerem ve Süreyya’nın baş başa kahvaltı yaptığını öğrenince öfkeden deliye döner. Onların aralarını bozmak isteyen Parla’nın aklına sinsi bir plan gelir. Macide ise Melek’i bulmak için her yolu dener. Öte yandan Melek kızının da aynı çatı altında olduğundan habersiz konağa temizliğe gider. Elif ise annesini bulmak için konaktan kaçar ve sokak sokak dolaşır. Vildan konaktakilerin Elif’in yokluğunu farketmeden onu bulmanın derdine düşer. Elif annesini ararken hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Elif’i şok eden olay ne?

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol

Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu

Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel

Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın

Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya