Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 25 Aralık 631. bölüm özeti yayınlandı

Elif dizisi 25 Aralık 631. bölüm özeti yayınlandı

tarafından ker_def

Elif dizisi Kanal 7 ekranında 25 Aralık Pazartesi günü 631. bölümüyle ekrana gelecek.

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Elif’te bu akşam Vildan Elif’i Tarık’a teslim ederek onun gözüne girmeye çalışır. Annesi yerine Tarık’la karşılaşan Elif ise annesinin yaşadığına dair önemli bir ize rastlar.

631. Bölüm özeti

Reyhan’dan uzak kalan Kerem’in ona duyduğu özlem ve öfke gün geçtikçe artar. Parla da bu durumdan yararlanarak Kerem’e kendini göstermeye çalışır. Şirkette Milano’da yapılacak moda fuarı için hazırlıklar başlar. Tarık herkesten gizli yaptığı işler sebebiyle bu fuara gitmek istemez. Kerem’i Milano’ya gönderip bir süre rahatlamak isteyen Tarık onu ikna etmeyi başarır. Öte yandan annesine kavuşmak için geldiği evde Tarık’la karşılaşan Elif şok olur. Konağa geri dönmenin yollarını arayan Vildan ise Elif’i Tarık’a teslim ederek onun gözüne girdiğini düşünür. Elif hiç ummadığı bir anda annesinin yaşadığına dair bir iz bulur.

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Çağla Şimşek, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol
Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Senaryo: Rüya İstanbul

Program Adı : DİZİ “ELİF”
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2017, Pazartesi
Yayın Saati : 20:00