Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 4 Mart Pazartesi 876. Bölüm Özetini İzle

Elif Dizisi 4 Mart Pazartesi 876. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Elif Dizisi 876. bölümde neler yaşanacak? Kader koğuşa gelir ve Melek’i Fidan’dan korumaya başlar. Melek yalnız olmadığına çok sevinmiştir. Fidan’ın nasıl biri olduğunu bilen Kader ona pabuç bırakmayacaktır. Videodan dizinin 876. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Melek’in nezarethanede dostluk kurduğu fosforlu onunla aynı koğuşa yeni mahkum olarak gelir. Fosforluyu daha önceden tanıyan Fidan ise onun Melek’e karşı kendi yanında olacağını düşünür. Fakat Fosforlu bir tartışma esnasında Melek’in yanında durup Fidan’a bıçak çeker.

Öte yandan Kıymet, Mahir Melek’e avukat tuttuğu için çok öfkelenir. Mahir onu da koruyacak bir formül bulacağını söyler. Kerem Melek’in avukatını Mahir’in tuttuğunu bilmediği için ona avukattan bahseder. Ücreti bu kadar yüksek bir avukatı Melek’in nasıl tutabildiğini anlayamayan Kerem Melek’in arkasında biri olup olmadığından şüphelenmeye başlar. Hümeyra ise Elif’e, Melek’in onun annesi olduğunu öğrendiğini söyler. Fakat Elif yine sessiz kalır. Hümeyra Elif’in suskunluğundan şüphelenir ve ne sakladığını öğrenmeye karar verir. Öğrendiklerinden sonra çok şaşıran Hümeyra ne yapacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 20:50’de Elif ile Kanal 7’de…