Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 5 Ocak 639. bölümünde Süreyya geliyor!

Elif dizisi 5 Ocak 639. bölümünde Süreyya geliyor!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen yapımlarından Elif dizisinin 639. bölümü 5 Ocak Cuma günü saat 20.00’da izleyenlerle buluşacak.

SÜREYYA GELİYOR

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Cuma günü Süreyya’nın gelişi Parla ve Kerem’i huzursuz eder. Tarık ise kendisini evdekilere sevdiren Rana ile başa çıkmanın yollarını arar.

639. Bölüm Özeti:

Günlerdir beklenen Süreyya sonunda konağa gelir. Yıllardır görmediği Süreyya’yı bir anda karşısında gören Kerem büyük bir şaşkınlık yaşar. Parla da Süreyya’nın gelişiyle Kerem’i elde etme umutlarını kaybeder. Öte yandan kendisini Tarık’ın yanında çalışan ve aileyi ziyaret etmek isteyen biri olarak gösteren Rana, Hümeyra’ya kendini sevdirmeyi başarır. Tarık Rana’nın bu hamlesiyle iyice köşeye sıkışır. Rana ise tedirgin olan Tarık’ı rahatsız etmeye devam eder. Melek’in bulunması ihtimalini de düşünen Tarık ne yapacak?

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol
Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Senaryo: Rüya İstanbul