Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 7 Mart Perşembe 879. Bölüm Fragmanı İzle

Elif Dizisi 7 Mart Perşembe 879. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Elif dizisi 879. bölümde Kıymet, Elif’i kontrol altında tutmak için onu kendi odasına alır. Hümeyra ise Levent’le yürüyüşe çıkar. Fakat gizli bir isim ikilinin fotoğrafını çeker. Hümeyra’yı nasıl bir sürpriz bekliyor? Elif dizisinin 7 Mart Perşembe günü ekrana gelecek olan 879. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Fidan yüzünden kızına mektup gönderme şansını kaybedip çok üzülen Melek, o gün telefonla görüşme izninin çıktığını öğrenir ve hemen kızını arar. Fakat konağı aradığında telefona Kıymet çıkar ve Melek’i Elif’le görüştürmez. Elif’in annesi ile görüşüp kendisinin ona yaptıklarını anlatma ihtimali Kıymet’i endişelendirir ve onu kontrol altına almak ister. Sonunda Elif’in kendi odasında kalması için Macide ile konuşur ve Elif bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Öte yandan Tarık’ın öldüğünü öğrenen Hümeyra’nın son zamanlarda yaşadıklarından çok bunaldığını fark eden Levent ona yürüyüşe çıkmayı teklif eder. Yürüyüşe çıktılarında bir fotoğrafçı peşlerine düşer ve Hümeyra ile Levent’in gizlice fotoğraflarını çekmeye başlar. Levent ve Hümeyra’nın fotoğraflarını kim çektirdi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:50’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.