Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif Dizisi 807. Bölüm Fragmanı İzle – 27 Kasım Salı

Elif Dizisi 807. Bölüm Fragmanı İzle – 27 Kasım Salı

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te 807. bölüm 27 Kasım Salı günü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor? Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Kıymet Macide’nin hastalığını öğrenir ve çok sevinir. Rana ise izini bulduğu Melek’i kaçırmaya karar verir. Melek Rana’nın elinden kurtulabilecek mi?

Şafak ile Jülide’nin arasındaki problem giderek büyür ve çözümsüz bir hal alır. Alev Jülide’ye dost gibi görünmeye çalışıp Şafak’la arasında geçenleri öğrenmeye çalışır. Kıymet Macide’nin hastalığını fırsat bilerek konakta hakimiyet kurmak ister. Fakat Hümeyra bu durumdan rahatsız olur ve memnuniyetsizliğini belli eder.

Kıymet Macide’nin sağlık durumunu detaylıca öğrenebilmek için Macide’nin doktoruyla görüşmeye gider. Doktorun söyledikleri Kıymet’in planları için bir imkan oluşmasını sağlar. Kıymet Macide’nin hafıza problemi olduğunu Mahir’le buluşup ona anlatır. Macide’nin rahatsızlığını kendileri için bir fırsata dönüştürebileceklerini düşünüp kendilerince bir strateji belirler. Öte yandan Melek’i göz hapsine alan Rana, adamlarına onu kaçırmalarını emreder. Rana’nın adamları Rana’nın emrini yerine getirir ve Melek’i bayıltarak onu kaçırmayı başarırlar. Melek içinde bulunduğu tehlikeli durumdan kurtulabilecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…

***

Annesinin kokusuna hasret Elif ve kızını kötülüklerden korumak isterken hiç beklemediği olaylar yaşayan Melek’in öyküsü beşinci sezonuyla izleyicisiyle buluşuyor.

Macera dolu sahneleriyle soluk soluğa izlenen Elif’te Melek nihayet kızına kavuşur. Uzun uğraşlar sonucu birbirini Haktanırlar konağında bulan Melek ve Elif konaktan ayrılmaya karar verir. Tam konaktan ayrılacakları esnada Tarık’ın adamı onları yakalar ve Melek’i vurur.

Elif’i kaçırmak üzereyken Melek müdahale eder ve kızını adamın elinden kurtarır. Elif’i de alıp kimsenin bilmediği bir yerde yeni bir hayat kurmak isteyen Melek izini kaybettirmeyi başarır. Geçim sıkıntısı yaşayan Melek kızını rahat ettirmek için her yolu dener. Macide ise aylardır her yerde aradığı Elif’in uzun zamandır yanında yaşadığını öğrenir. Yeğeni Yusuf’un emanetlerine sahip çıkmak isteyen Macide’yi hiç ummadığı bir sürpriz bekler.

Haktanır ailesi huzuru bulmak isterken karşılarına çıkan zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. Melek kızını korumayı başarabilecek mi? Elif annesiyle birlikte istediği hayatı yaşayabilecek mi? Macide Elif ve Melek’i kanatları altına alabilecek mi? Haktanır ailesinin yeni düşmanı kim? Hepsi ve daha fazlası bu sezon Elif’te izleyicisini bekliyor.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan Oral