Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisinde her bölüm büyük heyecan

Elif dizisinde her bölüm büyük heyecan

tarafından ker_def

Elif Dizisi 535. Bölüm Fragman Ve Özet 19 Mayıs Cuma

Elif dizisi Kanal 7 ekranlarının en sevilen yapımlarından. Herkes büyük bir heyecanla yeni bölümlerini bekliyor. İzlenilen zaman içinde çok üzüntülü sahnelere tanık oluyoruz. Bütün izleyiciyi derinden yaralayan bir senaryosu var. Küçük kızın yaşadıkları kolay hazmedilecek gibi değil. Bu yüzden izlerken kendimizden geçip göz yaşlarımıza hakim olamıyoruz. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yayınlandığı anda konumuzdan takip edebilirsiniz.

Küçük bir kız olan Elif anne ve babasından ayrıldıktan sonra hayatına yön vermek için çok çabalamış ve hala da çabalamaya devam ediyordur. Hayat onun için çok zorlaşmıştı. Bu sırada uzun süre kavuşamayan Kenan ve Melek için de zor günler gelmiştir. İkili evlenmeye karar verdikten sonra başlarına gelmeyen kalmamıştır. Nikah günü yaşadıkları bütün hayatlarını değiştirmiştir.

Bir yangın çıkmasında dolayı Kenan ve Tuğçe hayata karşı gözlerini kapatmıştır. Bundan sonra yaşanılanlar herkes için çok zor olacaktır. Kenan’ın hayatını kaybetmesi Arzu’da vicdan azabına sebep olmuştur. Serdar da bu durumdan sonra mutlu olamamıştır. Peki bu büyük aile yaşamlarına nasıl devam edecek? Kaldıkları yerden yaşamaya çalışmak onlar için epey zor bir yol olacak..