Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisinin minik oyuncusuna doğum günü sürprizi

Elif dizisinin minik oyuncusuna doğum günü sürprizi

tarafından ker_def
KÜÇÜK YILDIZA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Kanal 7 ekranlarının fenomen günlük dizi filmi Elif, başarılı performansını devam ettirirken oyuncuları da örnek teşkil eden tavırlarını sürdürüyorlar. Birbirine bağlı ve saygı çerçevesinde oluşan dostluklar işlerine de başarı olarak yansıyor.

8. yaşına set arkadaşlarının hazırladığı partiyle giren küçük yıldız İrem Deniz Morkoç, tüm ekiple gönlünce eğlendi. Elif dizisinin güzel oyuncusu Derya Şen tarafından tertip edilen sürpriz partide tüm menüyü annesi Dilber Morkoç ve sevilen oyuncu elleriyle hazırladı. Doğum gününde mutfaktaki becerilerini de sergileyen Derya Şen “Biz bir arada birlik içinde birbirimizi mutlu ediyoruz, Buda işimize yansıyor. Aslında küçük bir dünya içerisinde mutlu olmaya çalışan insana oyuncu deniyor” dedi.

Elif karakterine hayat veren sevilen oyuncu İsabella Damla Güvenilir, arkadaşına aldığı hediyeyi sır gibi saklarken “Biz denizle sette çok eğleniyoruz arkadaş değil artık kardeş gibi olduk” diyerek duygularını dile getirdi. Elif dizi filmi ekibi ve Green yapımın yapımcıları dahil tam kadro doğum gününde bulunurken gördüğü ilgiyle küçük yıldızda duygulu anlar yaşadı.