Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma 10. bölümünde Azra ve Cenk’in arasında derin bir uçurum açılıyor!

Elimi Bırakma 10. bölümünde Azra ve Cenk’in arasında derin bir uçurum açılıyor!

tarafından ker_def

Elimi Bırakma 10.Bölümde neler olacağı merak konusu… 10. bölümden gelen ön izleme görüntüleri Azra ile Cenk arasındaki müthiş diyaloğu gösteriyor… İzleyiciler bu sahnelerde duygu seline kapılacak.. Cenk ve Azra arasında inanılmaz bir söz düellosu var… Dizinin 10. bölüm ön izleme görüntülerini videodan izleyebilirsiniz… Detaylar aşağıda:

Azra, Cenk’in öfkesine kızıyor ama Cenk haklı… “Azra her gün başka bir yüzünü tanıyorum senin” cümleleri dökülüyor Cenk’in ağzından… Azra ise bunları boş kuruntular olarak görmekte.. “Beni cezalandırmak için aileni de acı çektiriyorsun. Ya Feride hanıma bir şey olsaydı o gün” diyen Azra’ya Cenk’ten tepki var…

Cenk, Azra’nın dünyasının sahne olduğu düşüncesinde… Azra ise kendini savunuyor…

Cenk: Senden bana kalan şey bu ama Azra. Ben o babasını kaybeden, kayıp kardeşini acılar içinde arayan o kızın gerçekliğine inandım. Benim tanıdığım Azra oydu.

Azra: Senin tanıdığın Azra aynı…

Cenk: Ben o kızı ilk tanıdığım yerde bıraktım, uçurumun kenarında bıraktım.

2018 yaz sezonunda Trt 1‘de Üs Yapım imzası taşıyan Elimi Bırakma dizisi müthiş bir performans sergiliyor. Pazar günlerinin birincilik elde etmekte zorlanmayan dizisinde Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert başrolleri paylaşmakta. Elimi Bırakma 10. bölümü 30 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Azra, oyuna devam edebilecek mi? Sırların içine sürüklenen Cenk, bu durumdan sıkılmış durumda. Babaanne akıl sağlığını kaybettiği iddialarıyla boğuşuyor. Feride hanım yaşam savaşı verirken, Azra’dan elini bırakmamasını istiyor. Feride hanım ölüm döşeğinde, ölecek mi? 10. bölümün bir hayli hüzünlü geçeceği ortada.