Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma 2. sezonunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Elimi Bırakma 2. sezonunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in iddialı dizisi Elimi Bırakma, 8 Eylül Pazar günü 44. bölümüyle birlikte 2. sezona başlayacak. Alina Boz,Dolunay Soysert ve Alp Navruz’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonunda önemli gelişmeler yaşanacağı yayınlanan 2.fragman ile ortaya çıktı.

43. bölümüyle birlikte 2 Haziran 2019 tarihinde ilk sezonu tamamlayan dizi, 3 aylık bir aranın ardından yeni transferleriyle dönüş yapıyor.Nihat Altınkaya, Hazal Şenel ve Buse Meral gibi güçlü isimlerin yeni karakterlere hayat vereceği dizinin 44. bölümünün acı ve gözyaşı dolu geçeceğini videodaki görüntülerden anlayabilirsiniz.

Cenk, ölüm kalım savaşı veriyor… Azra ise hayata küsmüş ve intiharın eşiğinde dolanıyor… Peki dizinin hayranları yaşanan bu gelişmeleri nasıl yorumluyor?

İZLEYİCİLER FRAGMANDAN ÇOK ETKİLENDİ

Fragmanın izleyicilere anlattığı duygular acı ve çaresizlik…

Bir dizi hayranı,”Acıyı ve çaresizliği derinden hissetmek ve hissettirmek” diye yorum yapmakta.

Ellerinin titrediğini söyleyen, elinin ayağına dolaştığını ifade eden dizi takipçileri var.

Alina Boz’un oyunculuğunu ne kadar geliştirdiğine dikkat çeken izleyiciler, 2. sezonun bambaşka olacağının farkında.

Pazar gününü adeta iple çeken Elimi Bırakma dizisinin fanları, “Yıkık dökük bir AzCen kaldırabilir miyim, bilmiyorum” diye yazmakta.

2.sezonun özetini ise bir izleyici şöyle anlatmakta: “Çok ağlayacağınız anlaşıldı. Alina Boz yine oyunculuğunu konuşturuyor. Bravo.”

Sadece Türk izleyiciler değil, yurt dışında bir çok Elimi Bırakma hayranı da yorumlara katkıda bulunmakta.