Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 30. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Elimi Bırakma 30. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisinin 29. bölümü 17 Şubat Pazar akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi önemli isimleri bünyesinde barındıran Elimi Bırakma dizisinin 29. bölümünde önemli sahneler vardı.

Elimi Bırakma 24 Şubat Pazar günü ise 30. yeni bölümüyle ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı. Videodan İzleyebilirsiniz.

29.Bölümde neler olmuştu? İşte ayrıntılar:

Kazadan sonra Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkar. Cenk’in doktoru Defne, hastalığın ciddiyeti hakkında onu uyarır ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyler. Cenk’in ise bu esnada önceliklerine karar vermesi, kendi sağlığı ile sevdiklerinin mutluluğu arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Cenk ne karar verecektir?

Öte yandan, Sumru’nun elindeki şirket hisselerinin asıl sahibinin Serap olduğunu Cenk’ten saklamak giderek güçleşmeye başlamıştır. Feride Serap’tan, Cenk’e gerçekleri anlatmasını ister. Serap’ın önemli bir karar vermesi gerekmektedir. Serap, gerçekleri Cenk’e anlatacak mıdır?

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Adnan Güler
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal