Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 39. bölümde Cenk ve Azra evleniyor!

Elimi Bırakma 39. bölümde Cenk ve Azra evleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevlien dizilerinden Elimi Bırakma, 28 Nisan Pazar akşamı 38. bölümüyle ekrandaki yerini almıştı. Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin 39. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

5 Mayıs pazar günü ekrana gelecek 39. yeni bölümde Azra ve Cenk’in evlilik konuşması dikkatleri çekiyor. Cenk, Azra’ya her şeyin güzel olacağı konusunda güvence veriyor. Babasını kimin öldürdüğünü arayan Azra için yeni bir gelişme mi var? Bir ses kaydı her şeyi değiştirebilir mi? Azra, babasının katilini bulmadan içindeki sızının geçmeyeceğini söylüyor. Detayları videoda bulabilirsiniz.

Peki Elimi Bırakma 38. bölümde neler yaşanmıştı?

Azra ve Cenk sahaftan elleri boş dönerler; flaş bellek, kitabın arkasındaki bölmede değildir. Azra’nın babasının katilini bulmaya dair umutları tamamen söner. Konakta ise büyük bir kriz yaşanmaktadır. Melis kaçmıştır!

Olayı haber alıp Melis’i arayan Cenk, Azra ve Feride hastaneden gelen kötü haberle sarsılırlar. Öte yandan, Sumru Cansu’yu Burhan’la gitmemesi konusunda ikna etmeye çalışmaktadır.