Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 40. bölüm 2. fragmanında Azra ile Cenk’in evliliği tehlikede mi?

Elimi Bırakma 40. bölüm 2. fragmanında Azra ile Cenk’in evliliği tehlikede mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle TRT1 ekranlarında buluşmakta olan Elimi Bırakma dizisinin 40. yeni bölümü 12 Mayıs akşamı saat 20.20’de ekrandaki yerini alacak. Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra ve Cenk evlilik hazırlıkları yapıyor ama ortada bazı sorunlar var. Azra’ya kalan miras meselesi onları ayırmak isteyenlerin çabalarıyla dizide gerilimli anlar yaşanacak. Sumru’nun Azra’ya bir teklifi var. Sumru, açık şekilde düşmanlık yapıyor ve “Azar iyi olduğu sürece biz kötüyüz. Biz iyi olduğumuz sürece de Azra kötü” diyerek durumu özetliyor.

Elimi Bırakma 40. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz:

Elimi Bırakma 39. bölümde neler olmuştu?

Azra ve Cenk’i tatlı bir düğün telaşı sarmışken, Feride Azra’yı bohça alışverişine çıkarmak ister. Ailenin bütün kadınlarının katıldığı bu alışverişte istikamet Kapalıçarşı’dır.

Bu sırada Azra’ya hazırlayacağı sürpriz için Cansu’dan yardım isteyen Cenk, hiç ummadığı bir durum ile karşılaşacaktır.

Öte yandan Burhan’la ilgili şüpheleri artan Azmi Mesut’a yaklaşır. Azmi ve Mesut Burhan’la ilgili bir ipucuna ulaşabilecekler midir?