Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisi sektöre büyük ders veriyor, alkışı hak ediyor!

Elimi Bırakma dizisi sektöre büyük ders veriyor, alkışı hak ediyor!

tarafından ker_def
Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Elimi Bırakma dizisinin 7. bölümü büyük ilgi gördü.

Televizyon Gazetesi Analiz

TRT 1 ekranlarında pazar günü izleyicilerle buluşan dizide Azra ile Cenk’in hikayesini başarıyla canlandıran Alina ve Alp, diziyi yukarıya doğru taşımakta…

İki genç oyuncunun başarılı uyumuyla dizi reytinglerde de yukarı yönlü bir gidişe sahip.

7. bölüm de elde ettiği reyting sonuçlarıyla dikkat çekti.

Tüm kişilerde 5.66 reyting ve 17.26 izlenme payı elde eden dizi, AB grubunda ise 6.94 reyting ve 19.27 izlenme payı ile önemli bir başarı kazandı.

Her iki grupta da günün zirvesinde yer alan Elimi Bırakma, başarılı çıkışına devam ediyor.

Elimi Bırakma dizisinin 8. bölümü 16 Eylül Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

İzleyicilerin diziye yönelik olumlu bakışlarının da devam ettiği ve dizinin reytinglerini daha da yükseltme potansiyeli taşıdığını gözlemliyoruz.

“Şu an seyredilebilecek en iyi dizi” yorumuyla sosyal medyada Elimi Bırakma hayranlarını görebilirsiniz. Dizide Sumru ve Feride karakterlerinin de dikkat çektiğini belirtmek lazım. Sumru karakterine Dolunay Soysert, Feride karakterine ise Seray Gözler hayat veriyor. Her iki oyuncunun da ustalık eseri bir oyunculuk sergilediklerini söylemek lazım. Alp Navruz ve Alina Boz’un da diziye çok iyi oturmaları başarının gelmesini sağladı.

Elimi Bıraka hem konusu hem oyuncu kadrosu hem de yan karakterleriyle bir dizinin nasıl olması gerektiğinin dersini veriyor.

İşte 8. bölümden 1. fragman:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk’in Azra’ya olan inadından Cansu’yla bir ilişkiye başlaması her şeyi değiştirecektir. Cenk için bu durum sandığından zor olsa da Cansu’yu sevmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Cansu, Cenk’in ona attığı adım karşısında şüphelere boğulur. Cenk’in ona attığı adımın sebebini anlamaya çalışırken Azra’nın kendisini tanımazlıktan gelmesini anlamlandırmaya çalışır. Cansu, Cenk’in ona olan duygularından şüphelense de ona kalbinin kapılarını açmaya yine de hazırdır.

Mert’in kaybolmasıyla ilgili gelen bir haber Azra ile Sumru’nun yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Her yerden köşeye sıkışan Sumru için tehlike çanları çalar. Sumru için yolun sonu gelmiş midir?

Mert’i bulma yolunda ileri adımlar atan Azra, Feride Hanım’dan gelen haberle yıkılır. Bu haber Azra için yıkıcı olacaktır.