Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz biraz daha ağlarsa rakiplerinin işi çok zorlaşacak!

Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz biraz daha ağlarsa rakiplerinin işi çok zorlaşacak!

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz ile kamera karşısına geçen Alina Boz, Paramparça dizisinden sonraki rolüyle ekrana çok farklı bir dönüş yaptı.

Genç oyuncu, hayli dramatik bir hikayenin kahramanı olarak hemen her bölüm gözyaşları sel olmuş vaziyette ekrana çıkıyor.

Dram ve gözyaşı seven izleyici, Alina Boz’un sel olan gözyaşlarına reytinglerle karşılık veriyor!

Son dönemde ekranın en çok ağlayan oyuncusu olma yolunda ilerleyen Alina Boz’un oynadığı Azra karakteri, neredeyse bir rekor kırmak üzere!

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın durumu nasıl ti’ye alıyor:

Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz biraz daha ağlarsa rakiplerinin işi çok zorlaşacak! 7

“MENDİLİMİ BIRAKMA!

“Beni Affet” ( Star TV) dizisinde Bahar, “Aşkın Bedeli”nde (Star TV) Sedef , “Alın Yazım”da (Kanal D) Asya, “Beni Bırakma”da (atv) ise Zeynep ve Sıla her bölüm ağlama rekoru kırdılar. Bazıları dizi devam ettikçe kıracak gibi de görünüyorlar…

“O Hayat Benim”de (FOX) Bahar, “Kırgın Çiçekler”de (atv) Songül ve Kader olmak üzere tüm yetimhane kızları, “Cennet’in Gözyaşları” (atv) dizisinde ise Cennet her hafta ağlayarak bir HES’e (hidroelektrik santrali) su taşır gibiydiler, onları da unutmayalım…

Şu sıralarda ağlama rekorunun müstakbel sahibi ise “Elimi Bırakma” (TRT1) dizisinin bahtsız kızı Azra gibi görünüyor gözüme. Maşallah dizi başladığından beri gözlerinden bulut eksik olmuyor. Rakipleri gelene kadar çıtayı bir hayli yükseltecek, orası net!”