Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde, Azra ve Mert arasında yaşananlar, yürekleri dağlayacak!

Elimi Bırakma dizisinde, Azra ve Mert arasında yaşananlar, yürekleri dağlayacak!

tarafından zk zk
TRT1’de ekrana gelen Elimi Bırakma dizisinin 14. bölümünde gözyaşları sel olacak.

28 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecke olan dizide Azra, Mert’in kendisine olan tavrını kırabilmek için çok uğraşacak.

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen’in oturduğu, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Serap Özgür’ün kaleme aldığı “Elimi Bırakma”, her bölümüyle büyük beğeni toplayarak her Pazar en çok izlenen yapım olma unvanını elinde bulunduruyor.

Her bölümü merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümü yine nefesleri kesecek.

Peki, merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak 14. bölümünde neler olacak:

Kardeşini bulmanın sevincini bile daha yaşayamayan Azra, Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmesiyle yıkılır. Azra ne kadar da Mert’ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra’nın kendisini terk ettiğini düşünmektedir. Bu durum Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmanın da başlangıcı olacaktır.

Fatma ise Mert’in elinden alınmasıyla en trajik hatırasını yeniden yaşar, çocuğunu geçmişte kaybeden Fatma bir kez daha Mert’i kaybetmenin acısıyla onu tekrar elde etmenin yollarını arayacaktır.

Elimi Bırakma dizisinde, Azra ve Mert arasında yaşananlar, yürekleri dağlayacak! 7

Azra ve kardeşi arasında bağ kurmaya çalışan Cenk içinse Kadir çoktan kötü planlarını eyleme dökmeye başlamıştır, Kadir Çelen ailesini içten fethetmek için düğmeye basmıştır.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.