Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuklar Duymasın 55. bölümünde gizemli adam!

Çocuklar Duymasın 55. bölümünde gizemli adam!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisinin 55. bölümü 31 Ekim Çarşamba günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

Reytingleri ile ne mutlu eden ne de üzen Çocuklar Duymasın, 55. yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz…

Haluk, yakın arkadaşının olduğunu iddia eden Eray isimli biri yüzünden sıkıntı yaşıyor! Haluk ve Meltem, dünürleri ile kafede otururlarken birisi Haluk’a seslenir. Haluk’un soyadını bile bilen Eray ismindeki bu kişi onu tanıdığını iddia eder ve “Kardeşim!” diye hitap eder. Haluk, adamı tanımıyordur; fakat Eray, Haluk hakkında çok şey biliyordur. Haluk şaşkınlığını Meltem ile paylaşır. Sonunda Eray’a kendisini tanımadığını anlatmaya çalışır. Havuç’un eski sevgilisi sürekli onu aramaktadır. Simay’ın da olduğu bir anda gelen telefon işleri karıştırır. Eski sevgili yüzünden aralarında tartışma çıkar.

Çocuklar Duymasın eğlence dolu bölümleriye her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven

Oyuncular:
Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine’nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye – Hüseyin’in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)