Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde iticilik ve yavaşlık sorunlarına çare lazım!

Elimi Bırakma dizisinde iticilik ve yavaşlık sorunlarına çare lazım!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

19 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Elimi Bırakma dizisi yükselen bir performansa sahip.

19 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan 5. bölüm merakla bekleniyor.

Alp Navruz ve Alina Boz’un uyumu tuttu. Ayrıca Alina Boz, Azra karakterindeki başarısı ile alkışı hak etmekte. Ancak Azra’ya izleyicilerin tepkileri de gelmeye başladı. Safca hareketlerinin Azra’yı itici kılmaya başladığı gözükmekte.

Diziye yönelik en ciddi eleştiri ise hikayenin yavaş ilerlemesi.

Hem Azra karakterinin saflığına hem de dizinin yavaş ilerlemesi konusuna senaristlerin el atması iyi olacaktır.

Alp Navruz hayranları da oyuncunun dizideki performansından memnun olduklarını sosyal medyada ifade etmekte.

İşte Elimi Bırakma dizisi 5. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Telefonun ucundaki sesin Mert olduğunu anlayan Azra, kardeşine kavuşabilmek için kolları sıvar. Hiç şüphesiz Azra’nın bu anında Cenk onu yalnız bırakmayacaktır. Azra ve Cenk, Mert için çıktıkları yolda amaçlarına ulaşıp Mert’e kavuşabilecek midir?

Cenk’in şirket çalışanına attığı yumruk büyük olay olur. Serap, yaşanan olayın duyulmasını istemezken Azmi, bu durumu kullanır. Cenk’in bir anlık siniri karşısında Feride Hanım’ı karşısına almasına sebep olurken, Babaanne torun arasında ki ipler iyice gerilir.

Azra’nın Zorlu Sınavı! Azra, kardeşi için çabalarken ailesi için endişeye düşmüş Feride Hanım’ın da Azra için bir planı vardır. Azra, Feride Hanım’ın hazırladığı sınavdan alnının akıyla çıkabilecek midir?

Cansu, Cenk’i doğum gününe çağırır. Artık duygularını açacaktır. Ancak Cenk’in Azra ile yakınlaşıp vakit geçirmesi Cansu’nun doğum gününü unutmasına vesile olur. Cenk’in hayatında biri olduğunu şüphelenen Cansu, Tarık’la konuşmaya gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır!

Elimi Bırakma dizisinde iticilik ve yavaşlık sorunlarına çare lazım! 7

ELİMİ BIRAKMA VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.