Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde, Mert, Azra’yı affetmiyor! 14. bölümde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız!

Elimi Bırakma dizisinde, Mert, Azra’yı affetmiyor! 14. bölümde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TRT1’de Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 14. bölümü 28 Ekim’de ekrana gelecek. Dizinin 14. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizide, Azra, Mert’e kavuşuyor ancak onun yüreğine bir türlü ulaşamıyor.

Mert, Sumru’nun dolduruşa gelip Azra’yı affetmiyor. Azra, kardeşine ulaşmak için onunla resim yoluyla konuşmaya çalışıyor ama Mert onu çok şaşırtıyor. “Mert, Azra’yı istemiyor’ diyerek ablasına tepki veriyor.

Azra, yaşadığı büyük azapla birlikte, Mert’i bulduğu için çok mutlu. Bu arada Cenk’le olan aşkları da ilerliyor ve birbirlerine aşklarını ilan ediyorlar.

Elimi Bırakma dizisinde, Mert, Azra'yı affetmiyor! 14. bölümde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız! 7

Ancak ikilinin ilişkilerini uzaktan izleyen ve Cenk’in peşindeki Kadir’in başka planları var!

Elimi bırakma dizisi, 21 Ekim Pazar günü ekrana gelen 13. bölümü totalde 5.36 reyting ile 2. olurken, AB grubunda da 6.69 reyting ile 1. sırada yer aldı.

14. bölümünde yükselişini sürdürecek mi hep birlikte göreceğiz ancak dizi, geçen haftaya göre ciddi bir sıçrayış yaşadı.

İşte 14. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cenk’in annesine Azra’ya olan aşkını itiraf etmesiyle, Serap bir an önce Azra’yı evden göndermenin yollarını aramaya başlar. Önce miraslarını şimdi de oğlunu elinden almaya çalışması Serap’ı sert kararlar almaya iter.

Cenk, Azra’ya olan aşkını annesine itiraf ederken Azra’nın bunu duyup duymadığından emin olmaya çalışır. Azra ise duyduğu bu itiraf karşısında mutlu olsa da bir yandan da onu daha zor günlerin beklediğini bilir. Cenk annesinden sonra ani bir kararla Azra’nın karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme gerçekleşecektir.

Arda ve Mert’in aynı yetimhanede bir araya gelmeleri, Mert’i bir adım daha Azra’ya yaklaştırır. Tabi Mert’e tek yaklaşan onlar da değildir; Sumru ve Azmi’nin iş birliği de yavaş yavaş sonuç vermiş, tehlikeli bir karşılaşmanın zemini hazırlanmıştır.