Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde Sumru’dan Mine’ye tokat gibi sözler!

Elimi Bırakma dizisinde Sumru’dan Mine’ye tokat gibi sözler!

tarafından zk zk

36. bölümüyle TRT1 ekranlarında dün akşam yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin bir sahnesinde Sumru’nun tavrı dikkat çekti.

Yeni bölümde skandala sebep olan videonun Ferhat Usta’nın telefonundan çıkmasıyla ortalık karıştı.

Televizyongazetesi/Detay

Bu olay sonrasında Cenk’in Ferhat Usta’yı ihanetle suçlaması ile birlikte Azra ile arasında gerginlik oluştu.

Feride ise, bir yandan şirketin itibarını kurtarmak ve kaybedilen iş anlaşmasını geri kazanmak için uğraşırken; bir yandan da Ferhat Usta’nın suçsuzluğunu ortaya çıkarmak niyetiyle harekete geçti.

Elimi Bırakma dizisinde Sumru'dan Mine'ye tokat gibi sözler! 7

Bu sırada mutfakta da söylentiler dolaşmaya başladı. Mine, ustanın işten çıkarılmasının nedeninin Sumru olduğunu söylerken, Sumru bir anda mutfağa geldi.

Konuşulanları duyan Sumru’dan korkmadığını söyleyen Mine, gerçekleri yüzüne de söyleyebileceğini anlatırken Sumru “Cesaret güzel bir şey ama yanlış zamanda yanlış şeyleri konuşmak aptallıktır” diyerek mutfaktaki diğer çalışanları azarladı.

Mine, şefin kendisi yüzünden kovulduğunu, onu sevmediğini ve gitmesi için bir tuzak kurduğunu söyleyince Sumru, videonun şeften çıktığını öğrenince şaşırdı. “Ben burada Feride Hanım’a üzülüyorum. Ne kadar çürük çarık tip varsa ya ailesine toplanmış ya da iş yerine” derken Mine, Sumru’ya inanmadı.

“Siz yaptınız biliyoruz” sözlerine Sumru, sert bir yanıt verdi. “Sen beni anlamadın galiba. Ben buradan birinin gitmesini istersem söylerim gider. Bu aşçıbaşı da olabilir, sen de olabilirsin. O çeneni kapa ve işinin başına geç, yoksa başına geçecek bir işin olmayabilir” diyerek Mine’yi azarladı.

İşte o sahne: