Ana sayfa Dizi İzle Emanet dizisi ‘dalya’ dedi! Emanet 22 Ocak Cuma 100. bölüm fragmanı izle!

Emanet dizisi ‘dalya’ dedi! Emanet 22 Ocak Cuma 100. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisinin 99. bölümü 21 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Dizi, yeni bölümü ile birlikte 100. bölüme ulaşacak ve ‘dalya’ diyecek… 7 Eylül’de başlayan Emanet dizisinin başarılı performansı da reytinglere yansımaya devam ediyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet’in 22 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 100.yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki videodan 22 Ocak Cuma günü yayınlanacak 100.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Peki bir önceki 99. bölümde neler yaşanmıştı? Zuhal ve İkbal, Seher ile Yaman arasında bir şey olmasına engel olmak için ellerinden geleni yapar. Yaman ve Seher arasındaki yakınlığı engellemek artık çok zordur ama İkbal ile Zuhal, onları engellemek için her yolu deneyeceklerdir. Begüm’ün sorusundan sonra allak bullak olan Kiraz, kendine bir çıkış yolu arar. Bulduğu yol, onu Ali’yle karşı karşıya getirecektir.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,