Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emanet dizisinin Duygu’su İpek Arkan tatilin keyfini çıkartıyor!

Emanet dizisinin Duygu’su İpek Arkan tatilin keyfini çıkartıyor!

tarafından ker_def

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İpek Arkan, oyunculuk yolculuğuna ise 2021 yılında başladı. Türkan Hanımı’n Konağı isimli dizide canlandırdığı Neşe karakteri ile dikkatleri çeken genç oyuncu, daha sonra da Emanet dizisinin kadrosuna katıldı.

Kanal 7 ekranında yayınlanan ve ilk iki sezonu ile büyük ilgi çeken Emanet dizisi en son başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu’nun ayrılığı ile gündeme gelmişti. Üçüncü sezonda Sıla Türkoğlu olmadan yoluna devam edecek olan Emanet dizisinde dikkat çeken bir isim daha var.

Emanet dizisinin Duygu'su İpek Arkan tatilin keyfini çıkartıyor! 8

Komiser Duygu olarak izlemekte olduğumuz İpek Arkan, Emanet dizisinde tecrübe biriktiriyor ve hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor. Emanet dizisinin sezon arası vermesinin ardından İpek Arkan tatile çıktı.

Sakin ve doğayla iç içe birkaç gün geçirmeyi tercih eden genç oyuncu, Kaş’a giderek dalış yaptı. Balıklarla yüzdüğü fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Arkan, şu mesajı yazdı:

“Kısa bir süre de olsa deniz altında olmak, balıklarla birlikte yüzmek harika bir deneyimdi benim için. Önümüzdeki yaz da Saroz Körfezi’nde dalış yapmak istiyorum.”

Emanet dizisinin Duygu'su İpek Arkan tatilin keyfini çıkartıyor! 9