Ana sayfa Dizi Haberleri Emrah’ın Aşk ve Mavi dizisi mutluluğu

Emrah’ın Aşk ve Mavi dizisi mutluluğu

tarafından ker_def

askvemavi2

BAŞARILI OLMAK İÇİN DİSİPLİN ŞART
Sette kurallarınız var mı?

Ben yaptığım iş ne olursa olsun; prensipler ve iş disiplini konusunda çok hassasım. Benim bir işe başladığımda ilk önemsediğim şey budur. Çünkü ben işimi ne kadar önemsersem; o da beni o kadar önemser ve ciddiye alır. Resmin büyüğüne baktığınızda; kariyerinizin uzun soluklu olmasını istiyorsanız, mutlak ve mutlak prensipleriniz ve iş disiplininiz olmalı.

Çok ara verdiniz, hatta yurt dışına yerleşme planınız vardı. Ne oldu da bu diziyle kararınızı değiştirdiniz?

Yurt dışına sürekli gidip geliyorum yani net bir yerleşme olmadı. Yılın belli dönemlerini yurt dışında geçiriyorum. Ara verme durumuna gelince de; planlı bir ara değildi aslında. İnanmadığım bir projede sadece olmuş olmak için yer almadım, gerek de yoktu zaten. Eğer uzun zaman sonra ekranda olacaksam; o projeye çok inanmış ve güvenmiş olmam lazımdı. İşte bu projeye çok inandım ve güvendim. Yıllar sonra tekrar atv ekranlarında olmak bana çok başka bir heyecan yaşattı.

Dizide dramın yanı sıra oldukça mizahi sahneler de var. Sizin canlandırdığınız karakter de zaman zaman komik diyaloglara giriyor. Bu durum izleyiciyi şaşırttı mı? Bence çok güzel, çok da keyifli oldu. Ben de çok sevdim. Sonuçlara ve tepkilere bakarsak, seyirci de çok sevmiş görünüyor.

Oğlunuz Elyesa ile birlikte hayatınızda neler değişti? Elyesa, benim hayatıma bambaşka bir güzellik getirdi. Yaşantıma farklı bir anlam kattı. Hiçbir koku, evlat kokusu gibi olamaz. Rabbim güzel bir ömür nasip etsin inşallah.