Ana sayfa Sosyal Medya Emre Kıvılcım yeni rolüne o kadar çok yakıştı ki, bunun altında kişilik bütünleşmesi yatıyor!

Emre Kıvılcım yeni rolüne o kadar çok yakıştı ki, bunun altında kişilik bütünleşmesi yatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya başlayan Veda Mektubu dizisinde başrollerden birisi de Emre Kıvılcım oldu. Elif isimli günlük dizide Selim karakterini canlandıran ve bu sayede hem geniş bir hayran kitlesi kazanan hem de adını yurt dışında duyuran Emre Kıvılcım, belki de kariyerinin en önemli projelerinden birisine başladı.

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde başrolde yer alan ve çok ilgi çeken oyuncu, ayrıca Üç Kız Kardeş dizisinde İrfan rolünde de beğeni toplamıştı. Ancak oyuncunun hayranları Veda Mektubu dizisindeki Mehmet karakterini bundan önceki tüm rollerine göre daha çok sahiplenebilir. Bunun nedeni ise Mehmet karakterinin özellikleri bakımından oyuncuya benzerliğinin çok fazla olması olarak açıklanıyor.

Emre Kıvılcım, yeni dizide Rabia Soytürk ile partnerlik yapacak. İkilinin hem uyumu hem de enerjisi büyük merak konusu olurken, sosyal medyada şimdiden favori dizi çiftlerinden birisi olmaya aday gösterildiklerini söylemek lazım. Emre Kıvılcım diziyi tercih etmesinin altından karakterin kendisi ile benzer olmasının önemli olduğunu da ifade etti.

Emre Kıvılcım yeni rolüne o kadar çok yakıştı ki, bunun altında kişilik bütünleşmesi yatıyor! 7

Oyuncu, proje için uzun süredir çalışmakta olduklarını söyledi ve şu detayları aktardı: “Seyircimize hikayemizi en doğru şekilde anlatmak için gün sayıyoruz , heyecanlıyız. Canlandıracağım Mehmet karakterinin benimle benzeşen birçok noktası var. Hem hikayenin geneli hem de Mehmet beni çok etkiledi. Olgunluğu, sorumluluk sahibi oluşu, içselleştirebileceğim bir karakter oldu benim için.”

Görüldüğü üzere Mehmet karakterinde oyuncunun kendi özelliklerinden birçok farklı yanı da bulabileceksiniz. Bu noktada Mehmet ile özdeşleşme konusunda Emre Kıvılcım’ın bir sorun yaşamayacağı anlaşılıyor.

Dizideki karakterlerin hikayeleri de izleyiciyi projeye çekecek. Emre Kıvılcım’a göre, geçmişten bugüne uzanan olaylar ve ilişkiler, günümüzde de karakterlerimizi etki altına alacak nitelikte. İşte bu döngüden doğan güzel bir hikayeyi izleyici ile paylaşacak olmanın mutluluğunu ünlü oyuncu da fazlasıyla yaşıyor.