Ana sayfa Sosyal Medya En güzel teyze! Oyuncu Bensu Soral’ın teyzelik sevinci!..

En güzel teyze! Oyuncu Bensu Soral’ın teyzelik sevinci!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Hande Soral oğlu Ali’yi dünyaya getirdi. Kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral minik oğluyla ilk fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.

Çift, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin bebekleri 52 santimetre ve 3 kilo 705 gram olarak dünyaya geldi.

Çiftin hayranları, oğullarıyla birlikte sosyal medyada paylaşacağı ilk pozu merakla bekliyordu. Hande Soral, ‘Hoş geldin oğlum’ yazdığı paylaşımıyla oğlu ve eşiyle birlikte sosyal medyada ilk pozunu paylaştı.

En güzel teyze! Oyuncu Bensu Soral'ın teyzelik sevinci!.. 8

Şu sıralar İyilik adlı Fox TV dizisinde başrolde yer alan İsmail Demirci ile bir süredir ekranlardan uzakta olan en son ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hande Soral ilk kez anne ve baba oldu.

Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Bensu Soral da teyze olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bensu Soral, yeğeni ile bir fotoğraf karesini instagram hesabından paylaşarak, ‘Dün akşam teyzeliğim resmiyete döküldü’ notunu düştü.

En güzel teyze! Oyuncu Bensu Soral'ın teyzelik sevinci!.. 9

Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin hayranları doğum haberinin ardından sosyal medyada pek çok güzel yorumda bulundular. Bensu Soral’a ise ‘En güzel teyze’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Kalabalık aileye sahip olmanın çok güzel olduğunu söyleyen Hande Soral verdiği bir röportajda da, “Tek çocuklu bir anne olmak istemem. Kardeşlik muhteşem bir şey.” ifadelerini kullanmıştı.