Ana sayfa Dizi Haberleri Ender ve Yıldız’ın işbirliğine, Zeynep mi kurban gidecek? Yasak Elma dizisinde şok sözler!

Ender ve Yıldız’ın işbirliğine, Zeynep mi kurban gidecek? Yasak Elma dizisinde şok sözler!

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 31. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin dün akşam yayınlanan bölümünden sonra ekrana gelen ön izlemede, Yıldız ve Ender’in, Kemal ve Zehra evliliğine engel olmak için işbirliği yaptığı görüldü.

Ender, Yıldız’ın hassasiyetinden yararlanıp onu kullanarak planlarını hayata geçiriyor. Yıldız, Ender’in planladığı oyunda ona sunduğu teklife karşı çıkıyor ama “Sen hem kurtlar doysun, hem kuzular yaşasın istiyorsun, bize bir kurban lazım” sözleri dikkat çekiyor.

Ender, Yıldız’ı kullanarak bir kişinin cebine bir zarf koyduruyor. Ender ne planlıyor, kimi kurban edecek büyük merak konusu oldu.

İşte Yasak Elma 31. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alihan’ı Ender’in kapısında gören Zeynep, Alihan’dan tamamen ümidini keser. Alihan ise geçmişin intikamı ve Zeynep arasında sıkışıp kalmıştır. Zehra ve Kemal’in evliliğinin ertelenmesi Halit’in işine gelmez ve evlenmeleri konusunda baskı yapar. Halit kendi için bu evliliğin olmasını isterken, Yıldız engellemek için elinden geleni yapar. Yıldız, kendisi gibi Zehra ve Kemal evliliğini istemeyen sürpriz bir ismin varlığını öğrenince şaşıracaktır.