Ana sayfa Dizi Haberleri Ender’i mumla aratacak! Yasak Elma yeni bölümde Şahika kim göreceksiniz!

Ender’i mumla aratacak! Yasak Elma yeni bölümde Şahika kim göreceksiniz!

tarafından ker_def

Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 45. bölüm fragmanını izleyenler çok şaşırdı!

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Onur Tuna ve Barış Kılıç’ın oynadıkları diziye geçtiğimiz hafta Şahika karakteriyle Nesrin Cavadzade de katılmıştı.

Televizyongazetesi/Detay – Bizim Hikaye dizisindeki Tülay karakterinden sonra Cavadzade’nin Yasak Elma’yı fena halde karıştıracağı anlaşılıyor!

Ünlü oyuncunun diziye katılması heyecanla bekleniyordu. Şahika ismindeki bu zengin ve güzel kadının kim olduğu merak konusuydu. Geçtiğimiz hafta dizinin final sahnesinde ortaya çıkmıştı.

Kaya’nın evine gelen Ender, kapıda onu görünce şoke olmuştu. Şahika ise ona üsten üstten bakıyordu!

Ender ile aralarının hiç de iyi olmadığı anlaşılan Şahika’nın Kaya’nın bir yakını olduğu fragmandan anlaşılıyor. Kardeşi ya da kuzeni mi, yoksa bir yakını mı henüz kimse anlayamadı ama Ender’in de onu geçmişten tanıdığı tanıtımda ortaya çıktı.

Ender'i mumla aratacak! Yasak Elma yeni bölümde Şahika kim göreceksiniz! 7

Cavadzade, Yasak Elma’daki rolüyle ters köşe yapacak anlaşılan! Dizinin 45. bölüm tanıtımında Şahika’nın, Ender’in yıllar önce evlatlık verdiği Yiğit ile konuştuğu görülüyor.

Yiğit, annesinin Ender olduğunu düşündüğünü Şahika’ya anlatıyor. Şahika ve Yiğit nasıl bir araya geldi, Şahika’nın Ender ile derdi ne, ona neden öfke duyuyor büyük merak konusu.

Ancak Şahika karakterinin Yiğit’e, onun her şeyini elinden alacağını söylemesi ise büyük dikkat çekti.

Bu sözlerden sonra Yasak Elma’da yeni bir süreç başladığı ve artık bir değil iki entrika kraliçesi ile karşı karşıya olduğumuz anlaşılıyor!

İşte 45. bölüm tanıtımı: