Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin yurt dışındaki başarılarının yansımaları Yiğit Koçak’ın aklını başından aldı!

Kardeşlerim dizisinin yurt dışındaki başarılarının yansımaları Yiğit Koçak’ın aklını başından aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi 3 sezonluk büyük bir macera olarak Türkiye’de milyonlarca izleyiciyi etkiledi. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da birçok ülkeye satılan dizinin geniş bir hayran grubu oluştu. Dizinin genç oyuncuları için de bu popülerlik hali yeni fırsatları beraberinde getirdi. Özellikle İspanya’yı hedefleyen ve Kardeşlerim dizisinin bu ülkede çok beğenilmesinin de faydalarını gören isimlerin başında Onur Seyit Yaran ile Yiğit Koçak yer alıyor. İki genç oyuncu da son 1 yıl içinde İspanya ziyaretleri ile gündeme gelmişti.

İspanya’da gördüğü ilgiye çok şaşıran ve dizinin oralara kadar bu kadar etkili bir şekilde yansımasını hayretle karşılayan Yiğit Koçak, Türkiye’deki kadar olmasa bile, İspanya’da da tanınmaktan çok memnun.

Genç oyuncu, İspanya seyahatine çıkmış ve hem basın ile hem de hayranları ile buluşmuştu. Bu ülkede yaşadığı deneyime çok şaşıran ve dışarıdan bakılınca anlaşılamayacağını mutlaka yaşayarak öğrenilmesi gereken bir tecrübe olduğunu söyleyen Yiğit Koçak, duygularını şu sözlerle özetledi:

“Çok garipti gerçekten. Gitmeden, algılayabileceğiniz bir şey değil. Gidince anlıyorsunuz ki, orada da tanınıyorsunuz. İnsanlar isminizi biliyor, yanınıza geliyor. Bambaşka bir ülkede tanınmak acayip güzel bir his.

Türkiye’deki kadar değil ama İspanya’da da hatırı sayılır bir kitlemiz olduğu doğru.

Dillerini bilmediğim, bambaşka kültür ile yaşayan insanların sizi tanıması, sevmesi, aynı duyguyu paylaşması çok kıymetli bir şeydi. Paha biçilmez ve kelimelerle anlatılacak bir şey de değil.”

Kardeşlerim dizinin yurt dışı satışlarının devam ettiğini hatırlatan Yiğit Koçak, yakın zamanda yeni ziyaretle ile farklı ülkelerdeki hayranları ile de bir araya gelmeyi planladığını açıkladı.

Kardeşlerim dizisi 94. bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Oyuncu da Eylül ayına kadar geçecek olan bu arada çeşitli tatiller ve ziyaretler yapacak.

Yiğit Koçak, Paris’e gideceğini ayrıca rol arkadaşı Cihan Şimşek’in düğünden sonra da İzmir’de tatil yapacağını ve ailesinin yaşadığı Samsun’a da gideceğini sözlerine ekledi.