Ana sayfa Güncel Haberler Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar için çok önemli tarih! Kelimelere sığdıramadı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar için çok önemli tarih! Kelimelere sığdıramadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Bilindiği gibi Engin Altan Düzyatan, ekranlara tam 5 sezon boyunca TRT’nin dönem dizisi Diriliş Ertuğrul ile gelmişti. Geçtiğimiz yıl sona eren dizinin ardından bir süre dinlenmeyi seçmiş daha sonra Kurşun isimli dizide rol almıştı. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmeyince ekrandan kaldırılmıştı.

Yeni sezonda ise yepyeni bir proje ile dönmeye hazırlanıyor oyuncu. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da kulis bilgilerine göre, TRT1 ekranlarında yeni sezonda izleyicilerle buluşması beklenen Barbaros isimli dizide rol alması bekleniyor oyuncunun. Türk tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan Barbaros Hayreddin Paşa’yı canlandıracak.

Oyuncu şu sıralar yapımcı tarafından bir açıklama olmadığı için kendisi de net bir dille söylemiyor projede rol alacağına ancak önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Hayranları onu yeni bir dizide görmeyi heyecanla bekliyor ama oyuncunun şu sıralar başka bir heyecanı var! Engin Altan Düzyatan için bugün (28 Ağustos) özel bir gün. Bu özel günü de eşiyle verdiği bir pozla sosyal medyadan takipçilerine, hayranlarına, sevdiklerine bir kez daha duyurdu. Oyuncunun ‘Kelimeler kifayetsiz’ sözleriyle uzun uzun anlatmadan ama iki kelimeyle tarif etmeye çalıştığı durum, evliliği.

Bilindiği gibi oyuncu 28 Ağustos 2014’te Neslişah Alkoçlar ile evlenmişti. Hülya Koçyiğit’in torunu olan Neslişah Alkoçlar’la evliliğinden oyuncunun iki de oğlu var. Mutlu bir birliktelikleri olan çift, bu yıl 6. yıl dönümlerini kutluyor.

İşte Engin Altan Düzyatan da aşağıdaki paylaşımla kısa ama net bir ifade kullanarak evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan böyle paylaştı..

❤️ 28.08.2014-♾ ❤️ ????‍????‍????‍???? kelimeler kifayetsiz…❤️

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar için çok önemli tarih! Kelimelere sığdıramadı! 7