Ana sayfa Güncel Haberler Engin Altan Düzyatan’ın babalık halleri hayranlık uyandırdı!

Engin Altan Düzyatan’ın babalık halleri hayranlık uyandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar Düzyatan, mutlu evliliklerini sürdürüyor. İki çocukları bulunan çiftin mutlu aile tabloları da hayranları tarafından beğeniyle karşılanıyor.

Oğlu Emir ile fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncuya takipçilerinden hem beğeni hem de yorumlar geldi. Babalık haliyle takipçilerinden övgüler alan Düzyatan, oğlunun kros motosiklet çalışması yaptığı anlardan fotoğraf ve video yayınlandı. “Gururlu baba” notu ekleyen Düzyatan’ın bu paylaşıma Didem Balçın ve Rıza Kocaoğlu kalp bırakarak sevgilerini iletti. Takipçiler de “Gururlu anne ve gururlu baba” diye yazdı.

Engin Altan Düzyatan'ın babalık halleri hayranlık uyandırdı! 7

En son Kurşun dizisinde yer alan ünlü oyuncu dizinin kısa sürede final yapmasının üzüntüsünü yaşamıştı. Bu durumu makul şekilde karşılayan ve her zaman bunun yaşanabileceğini söyleyen Düzyatan, bir süre yüzünü dinlendirecek.

Proje tekliflerini kabul etmeyen oyuncu, Kuruluş Osman dizisinde yer alması konusunda da herhangi bir görüşmesinin olmadığını söyledi.