Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinin Harun’u Ahmet Kayakesen çok iddialı dizinin başrolü oldu!

Hercai dizisinin Harun’u Ahmet Kayakesen çok iddialı dizinin başrolü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Kayakesen ismi birçok dizi hayranı tarafından farklı projelerde yer alması ile bilinse de, Hercai dizisindeki Harun karakteri çok belirleyici oldu… Oyuncunun geniş hayran kitlelerine ulaşmasını sağlayan Hercai’deki başarılı performansı akıllardan çıkmadı.

Aslında 2014 yılında oyunculuğa adım adan ve Kocamin Ailesi dizisindeki Fatih karakteri ile dikkat çeken Ahmet Kayakesen hem dizi hem de sinema filmlerindeki farklı rolleriyle hatırlanıyor.

Savaşçı ve Yasak Elma dizilerinde de rol alan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Hercai dizisindeki Harun karakteriyle yaptı. En son Bein Connect’te yayınlanan Nasıl Fenomen Oldum isimli dizide Yiğit karakteriyle izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda Mükemmel Eşleşme dizisiyle birlikte TRT1 ekranında kendisine yer bulmuş oldu.

Hercai dizisinin Harun'u Ahmet Kayakesen çok iddialı dizinin başrolü oldu! 7

Birol Güven imzasını taşıyan yeni dizi Mükemmel Eşleşme, bir aile komedisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ahmet Kayakesen hayranları da bu sefer oyuncuyu komedi rolünde yeniden izleme fırsatı elde edecek Savaşçı, Yasak Elma ve Hercai dizileriyle üst üste dram rollerinde öne çıkan oyuncu, çok da yakıştığı komedi performansıyla geri dönüş yapacak.

Oyuncunun hayranları şimdiden rolünü ve dizinin genel konseptini çok merak ediyor. Anlaşılan yeni sezonda Ahmet Kayakesen’in adını çok fazla konuşacağız.