Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk’ün Doğduğun Ev Kaderindir dışında bir dizisi daha izleyici ile buluşuyor!

Engin Öztürk’ün Doğduğun Ev Kaderindir dışında bir dizisi daha izleyici ile buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Engin Öztürk, kadroya Barış karakteri ile sonradan katıldı. Ünlü oyuncu, son dönemde de dizide ana karakter olarak yer alıyor ve güçlü performansı ile de göz dolduruyor.

Engin Öztürk, tv8 ekranında izleyicilere farklı duygular yaşatırken, aynı zamanda yeni dizisinin de heyecanı içinde… Ünlü oyuncu, Aybüke Pusat ile başrolünde yer aldığı, Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı 50 M2 isimli diziyle Ocak ayında çok konuşulacak. Netflix’te yayınlanacak olan 50 M2 dizisi için tarih duyurusu yapıldı.27 Ocak’tan itibaren izleyiciler diziye Netflix platformundan ulaşabilecek.

Yönetmenliğini Burak Aksak ile Selçuk Aydemir’in birlikte üstlendikleri dizi ile ilgili Milliyet Blog’da bir değerlendirme yazan Anibal Güleroğlu’nun verdiği detaylar dikkat çekiyor:

‘İkinci bir şansı elde etmek kolay ama onu değerlendirmek sandığımızdan daha zordur’ diyen senaryo, bu süreçte Gölge’nin geçmişini arayışını ve bulduğu gerçekle hayatına yeni bir yön verişini sunacak izleyicisine.

27 Ocak 2021’de tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak olan dizinin genel hikâyesini kısaca özetlersek…

Gölge, kendisini büyüten Servet Nadir’in kirli işlerini yapmaktadır. Çocukluğuna dair hiçbir şey hatırlamayan Gölge, kendisini geçmişe bağlayan fotoğrafın peşinde koşar. Fotoğraftakilerin kim olduğunu araştırdıkça da aslında bir yalanın içinde yaşadığını anlar.

Servet Nadir’in sırlarıyla beraber kaçan Gölge, Güzelce Mahallesi’ndeki 50 metrekarelik terzi dükkânına sığınır. Mahalleli onu ölen terzi Adil’in oğlu Adem zanneder. Karanlık geçmişinin köşeye sıkıştırdığı Gölge’nin gidecek başka bir yeri yoktur ve yeni kimliğiyle 50 metrekarelik terzi dükkânında yaşamaya başlar. Ne kadar zorlu olsa da mahalle Gölge’yi, Gölge de mahalleyi değiştirecektir.”