Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisine sıkı hazırlanıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisine sıkı hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeniden setlere dönecek. Hayranları merak ve heyecanla yeni dizi projesini bekliyor… Oyuncu ise hazırlıklarına devam ediyor. OGM Pictures tarafından yapılmakta olan Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi için ünlü oyuncunun Bodrum ve İstanbul arasında gidip geldiği ve çeşitli araştırmalar yaptığı ortaya çıktı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi için ocak sonunda sete çıkılacak. Tolga Karaçelik’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Oyuncu kadrosu için yeni isimlerin de yakında belirlenmesi bekleniyor.

2018-2019 sezonunda Çarpışma isimli diziyle ekrana dönüş yapan oyuncu, sadece tek sezonluk projeden sonra beklemeyi tercih etmişti. Oyuncu, Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide Arman karakterine hayat verecek. Arman, denizaltı araştırma görevlisi. Dizinin hikayesi de bir hayli ilginç.

Güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos dizinin konusu ve senaryoyu yazanlar da Jason George yönetimindeki Cansu Çoban, Atasay Koç ve Sami Berat Marçalı oldu.