Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Enis Arıkan’ın star olması neden bu kadar gecikti?

Enis Arıkan’ın star olması neden bu kadar gecikti?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, en son Alice müzikalinde rol almıştı. Jet Sosyete dizisinin yanı sıra Kanal D ekranında Benimle Söyle yarışmasında sunuculuk da yapmakta olan Arıkan, sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çeken bir isim.

Oxxo’ya konuyan Enis Arıkan, “Star olmakta neden bu kadar geciktin? Yani ihtiyacın sosyal medya mıydı?” şeklindeki soruyu yanıtladı.

Enis Arıkan, “Hayır, kendimle barışmakmış… Hayatı umursamamak, sadece kendimi umursamakmış. İnsanlar benim hakkımda ne düşünmek istediklerinde özgürler; oyuncu, fenomen, şovmen… Bense kendimi bir kalıp içinde görmüyorum. Hayatım da kendimi sınırlamamayı öğrendiğim noktada değişti” ifadelerini kullandı.

Küçüklüğünde kendini star zannettiğini herkesin kendisine baktığına inandığını, kuyruklarda beklemediğini ve asla bakkala da gitmediğini anlatan Enis Arıkan, o dönemi şu sözlerle anıyor:

“Ben gerçekten star bir çocuktum, ama gerçekten. Türlü türlü cinsliklerim vardı, hep herkes tarafından tanındığımı zannederdim. Mesela kilo aldıysam o yaz havuza girmezdim, sanki herkes bana bakacak… Hep en bakımlı, en iyi, en star ben olmalıyım gibi bir algım vardı. İnsanların girdikleri kuyruklara asla girip bir şey beklemezdim mesela…”

Enis Arıkan'ın star olması neden bu kadar gecikti? 7