Ana sayfa Dizi İzle Eniştenin zor anları… – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. Bölüm

Eniştenin zor anları… – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. Bölüm

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 115. bölümü 13 Kasım Salı akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu’nun başrolündeki dizinin yeni bölümünde yine dikkat çeken sahneler vardı. 115. bölümden bazı sahneler dizinin youtube resmi sayfasında yayınlandı. Hızır’ın “Düşmanlarımız eskisi gibi gözümüzün içine bakmıyor, sırtımızdan hançerliyorlar!” sözü dikkat çekiciydi.

Videodan 115. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

115. bölümde yaşananların detayı şöyle:

İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan’ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır. Köşesine çekildikten sonra, ailenin reisi olarak tayin ettiği İlyas’a yapılan hatayı kendine yapılmış kabul eder. Alparslan, amacının ailesini korumak olduğunu söylese de, böyle bir savunmanın Hızır için bir geçerliliği yoktur.

Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşünmektedir. Fedailere net bir mesaj yollar: Ya haini verin ya da ben yokum! İzzet’in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır. İlyas dört bir yandan saldırırken, İzzet ve Ateş tekrar bir araya gelerek, ortaklıklarını devam ettirebilmek adına büyük bir oyun hazırlar. Herkesin yıkımına neden olabilecek bu oyunun kurbanı ise Tipi olacaktır…