Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 21. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Vakti geldi Alp!

Avlu 21. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Vakti geldi Alp!

tarafından ker_def

Avlu dizisi Star TV ekranında 2. sezonuyla devam ediyor. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Dizinin 21. yeni bölümünü 22 Kasım Perşembe akşamı izleyeceğiz. Dizide, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Avlu dizisinde benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadelelerini izlemekteyiz.

Star TV’nin etkili dizisi Avlu’nun 21. bölümünde neler yaşanacağı da merak edilmekte. Fragmanda Deniz’in Alp’e sözleri dikkat çekiyor. “Seni kendi ellerimle öldüreceğim” diyen Deniz, Alp’e sihalı doğrultuyor ver “Vakti geldi” diyor… Videodan 21. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 20. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte geçen haftanın özeti:

Zerrin, Azra ve Deniz arasındaki gerginliği kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Fakat bu karanlık planlarından yalnızca biridir. Azra’nın travmatik geçmişi hiç ummadığı anda tekrar yakasına yapışmıştır. Sevda’nın yanında getirdiği çip, cezaevi gündemine bomba gibi düşerken bu sırada Deniz kimseyle paylaşmadığı planının her aşamasının tıkır tıkır işlemesini sağlamaktadır. Deniz bu kez peşinde olduğu şeyi elde edebilecek midir?

Yapım: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu

Oyuncu Kadrosu:
Deniz Demir: Demet Evgar
Azra Kaya: Ceren Moray
Kudret Öztürk: Nursel Köse
Murat Ünal: Kenan Ece
Hakan Demir: Teoman Kumbaracıbaşı
Nilgün Demir: Rüçhan Çalışkur
Nihal Ünal: Şebnem Dönmez
Oktay Boran: Çağdaş Onur Öztürk
Melis Ersoy: Deniz Barut
Özlem Balaban: Onuryay Evrentan Atasalihi
Ecem Demir: Eslem Akar
Jale Şahin: Şeyla Halis
Hasret Şengül: Ayça Damgacı