Ana sayfa Dizi Haberleri Entrika, dram, komedi, hepsi var! Dünyayla Benim Aramda dizisinden tüyoyu Demet Özdemir vermişti!

Entrika, dram, komedi, hepsi var! Dünyayla Benim Aramda dizisinden tüyoyu Demet Özdemir vermişti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda dizisinin merakla beklenen fragmanı kısa süre önce yayınlandı. Disney Plus’ın 2. yerli dizisi olma ünvanını taşıyan dizinin çekimleri bir süre önce bitmişti. Demet Özdemir hayranları, fragmana yoğun ilgi gösterdi. Yayınlandığı bir kaç saat içinde Youtube’da binlerce kişi tarafından izlenen fragman, aynı zamanda sosyal medyada da büyük dikkat çekti.

Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolde yer alan Demet Özdemir, uzun süredir ekranda yoktu. Ancak bu sezon Netflix için çekilen ve Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filmi ile konuşulmuştu. Genelde romantik komedilerde görmeye alıştığımız oyuncu, ekrana son olarak dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile gelmişti.

No:309 ile yıldızı parlayan ve Erkenci Kuş ile şöhretin kapılarını açan Demet Özdemir’i hayranları romantik komedide görmeyi daha çok istiyor. Disney Plus’ın marka elçileri arasında olan Özdemir’in yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın türü de merak konusuydu.

Demet Özdemir, fragman yayınlanmadan önce yaptığı bir açıklamada çok farklı bir dizinin gelmekte olduğunun işaretini vermiş ve “Dünyayla Benim Aramda gerçekten bence Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış bir tür olacak! Tam olarak romantik komedi diyemem, tam olarak dram, tam olarak entrika diyemem! Beni hiç görmedikleri gibi görecekler, izleyecekler. Bu benim için müthiş bir deneyim zaten” diye konuşmuştu.

28 Temmuz’da fragmanın yayınlanmasının ardından Demet Özdemir hayranları coşkulu kutlamalar yapmaya başladılar adeta sosyal medyada. Pek çoğu, sırf bu dizi için Disney Plus üyeliği aldığını ya da alacağını söylüyor. Bu arada fragmanı izleyenler, Demet Özdemir’in haklılık payını da vermekte!

Entrika, dram, komedi, hepsi var! Dünyayla Benim Aramda dizisinden tüyoyu Demet Özdemir vermişti! 7

Romantik komedi olarak adlandırılan dizide entrika ve dram da var. Bir kadının sevgisinden emin olmak için bir başka kadını kullanarak oynadığı oyunun sonuçlarını hep birlikte izleyeceğiz. Henüz yayın tarihi belli olmasa da Dünyayla Benim Aramda dizisi, özellikle yerli ve yabancı Demet Özdemir hayranlarını bir hayli heyecanlandırmış durumda…

Fragmanın yayınlanacağını da bir kaç gün önceden bildiren Demet Özdemir olmuştu, “Çok az bir süre kaldı. Tam olarak bir tarih veremiyorum. Ama gerçekten çok keyifli bir süreçti. Çok az kaldı onu söyleyebilirim” diyen oyuncunun bu sözlerinden sonra fragman geldi. Şimdi yayın tarihi beklenen dizi için heyecan dorukta!

Yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği MF Yapım imzalı dizinin fragmanı aşağıda…