Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes gibi Murat Boz da şaşkın! Zeytin Ağacı’nın müthiş kadrosuna nasıl dahil oldu?

Herkes gibi Murat Boz da şaşkın! Zeytin Ağacı’nın müthiş kadrosuna nasıl dahil oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğu ile de giderek sevilmeye başladı Murat Boz! Bir süredir yer aldığı filmlere şimdi de Zeytin Ağacı isimli diziyi ekledi! Netflix’te  28 Temmuz’da izleyicilerle buluşan Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün ile başrolde yer alan Murat Boz, filmle ilgili iddialı konuştu!

Sevilen bir şarkıcı olarak sahnede kendisini ispatlayan ve sonrasında da iyi bir oyuncu olma yolunda ilerleyen Murat Boz’un rol aldığı Zeytin Ağacı dizisi ile ilgili sözleri dikkat çekti. Özellikle Tuba Büyüküstün ile başrolde yer alıyor olması da diziye olan ilgiyi arttırdı.

8 Bölüm olarak çekilen Zeytin Ağacı’nda Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz da başrolde yer alan isimler. Murat Boz, dizinin heyecanını yaşarken bu projede yer alma nedenlerini de anlattı ve izleyicinin de seveceği bir iş olduğu görüşünü paylaştı. Kendisinin de kadroyu görünce şaşırdığını saklamadı Murat Boz.

“Benim için çok farklı bir iş oldu, benim kariyerimde böyle bir iş yoktu. Kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu. Ama oradaki durum da çok enteresan. Oyuncu kadrosuna baktığın zaman herkes uçuyor. Rolün üstesinden geldiğimi de düşünüyorum. İzleyici işi sevecek. Son zamanlarda yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum” diyen Boz, kadrosunda ayrıca Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Füsun Demirel’in de yer alıyor olmasının kendisi için şaşırtıcı olduğunu da itiraf ediyor.

Herkes gibi Murat Boz da şaşkın! Zeytin Ağacı'nın müthiş kadrosuna nasıl dahil oldu? 8

Dizinin konusu kısaca şöyle: Ciddi bir sağlık sorunu yaşayan Sevgi’ye, alternatif bir terapi için gittiği sahil kasabasında en yakın arkadaşları Ada ve Leyla da eşlik eder. Burada ihanet, terk edilme, öfke ve korku gibi yaralarını iyileştirmeyi öğrenirken kuşaklar arası travmalarını ve ilişki sorunlarını çözmeye çalışırlar.

Oyunculuk kariyerinde giderek daha hızlı adımlar atmaya başlayan Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisindeki başrolü henüz yeni gündeme gelmişken bir başka iddialı proje ile daha anılmaya başlandı. Bu kez de bir başka başarılı kadın oyuncu Burcu Özberk ile başrolünde oynayacağı bir filmde oynayacak!

Rüyanda Görürsün isimli yeni sinema filminin sektöre yeni giriş yapacak olan bir platformda yayınlanacağını belirten Murat Boz, “Keyifli bir iş, senaryosu çok güzel, okurken çok keyif aldım. Burcu’nun da olması çok mutlu etti beni. İyi partnerler olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Herkes gibi Murat Boz da şaşkın! Zeytin Ağacı'nın müthiş kadrosuna nasıl dahil oldu? 9

Rüyanda Görürsün filminin hikayesinden etkilenen Murat Boz, Burcu Özberk ile de iyi bir partner olacaklarını ifade ediyor. Aynı zamanda böylesi isimlerle yanyana gelmenin  bir korku yaşattığını da itiraf eden Şarkıcı, “Bir yandan korkuyorsun bu kadar başarılı oyuncuları bir arada görmek ürkütüyor ama bir yandan da bir şans” açıklamasını yapıyor.

Bu arada sahne çalışmalarına ve konser temposuna bir süre ara verdiğini de belirten Muraz Boz, Ağustos ayında yeniden konserlerinde sahneye çıkacak ayrıca Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi için de yakın zaman içinde çekimlere başlayacak.