Ana sayfa Dizi Haberleri Ercan Kesal, Çukur’a insafsızlık yapılmasından şikayetçi!

Ercan Kesal, Çukur’a insafsızlık yapılmasından şikayetçi!

tarafından ker_def

Çukur dizisine veda eden Ercan Kesal’dan gerçek hayat ile dizi senaryosunu karıştıranlara yönelik eleştiri geldi. İdris Koçovalı karakteri ile Çukur dizisine 3. sezonun başında veda eden Ercan Kesal, kendine hayran bırakan bir performans ile dizi fanlarının aklına yazılmıştı.

Asıl mesleği doktorluk olan ayrıca kitap da yazan ve oyunculuk yapan Ercan Kesal, artık doktorluğa devam etmediğini anlattı.

Posta gazetesine konuşan Kesal, “Anadolu’da görev yaptım. İstanbul’a geldiğimde de kendi hastanemi kurdum. Özel bir hastane işletiyorum. Böylece hastalarımla ya da hasta yakınlarımla ilişkim kopmadı” diye konuştu.

Dizilerdeki rolleri gerçek sanan ve o rolü canlandıran oyunculara sokakta aşırı tepki gösteren bir kitlenin de olduğu bir gerçek.

Ercan Kesal, “İzlediklerinizin gerçek olmadığını kavrayamıyorsanız bu dizilerin suçu değil” diyerek bu durumun izleyicinin sorunu olduğunu ifade etti.

Dizilerdeki şiddetin geçmişte de olduğuna değinen oyuncu, “Şiddet geçmişte de vardı. ‘Çukur’la ya da diğer dizilerle olmadı. Bunu söylemek insafsızlık gibi geliyor bana” dedi.