Ana sayfa Dizi Fragmanları Erdal Beşikçioğlu farklı, Beren Gökyıldız etkili, Burcu Özberk sürpriz! İşte Kimsesizler ilk fragmanı

Erdal Beşikçioğlu farklı, Beren Gökyıldız etkili, Burcu Özberk sürpriz! İşte Kimsesizler ilk fragmanı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yakında yeni bir dizi başlayacak. Erdal Beşikçioğlu’nun farkıl imajı ile dikkat çekeceği dizide Burcu Özberk ile çocuk oyuncular Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün başrolleri paylaşıyor. Çekimleri bir süredir devam eden dizi bir dram projesi.

Kimsesizler dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Hüzünlü bir hikaye izleyicileri bekliyor. Yetimhane odaklı dizide Erdal Beşikçoğlu’nun canlandıracağı karakterin çocuklarla kurduğu iletişim ve onlarla yakından ilgilenmesi öne çıkıyor.

Burcu Özberk ise Afili Aşk dizisindeki Ayşe karakterinden sonra bambaşka bir rolle ekranda olacak. Oyuncu, komedi rollerinden sonra dram projesinde yer almanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu biliyor.

Burcu Özberk hayranları dizideki karakterine adeta aşık olacak. Oyuncu, merhametli, bilgili, ayakları yere sağlam basan, ne istediğini bilen, çok sevgi dolu, çok güler yüzlü, aynı zamanda pratik zekalı bir kadın karaktere hayat verecek.

Beren Gökyıldız’ın karakteri ise komik olduğu kadar da asil bir öğrenci, ayrıca insanlığı korumak için de asiliğini sürekli yansıtıyor.

İşte Kimsesizler dizisinden ilk görüntüler: