Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde ortalığı ateşe verecek adam ortaya çıktı!

Zümrüdüanka dizisinde ortalığı ateşe verecek adam ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya yeniden başlayan Zümrüdüanka dizisinin ilk sezonu 9 bölüm yayınlandı ve büyük de ilgi gördü. Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı ve iyi de bir uyum yakaladığı dizinin ikinci sezonu geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Ancak dizideki muazzam değişim herkesin dikkatini çekmiş,eleştiriler de sosyal medyada yer almıştı. İzleyiciler, diziyi tanıyamadıklarını ve yeni hikayeden de çok memnun olmadıklarını belirten yorumlarda bulundu.Ancak diziye katılan Gökçe Eyüboğlu Deniz karakteri ile ve İsmail Hacıoğlu da Cihan karakteri ile öne çıktıkça, haftalar ilerledikçe bu eleştiriler sona erecektir.

Zira Zümrüdüanka dizisi artık daha derinlikli bir hikayeye sahip ve yeni oyuncular da son derece başarılı performanslar sergileyebilecek isimler… İsmail Hacıoğlu’nun 11. bölümde daha çok öne çıkacağına şahit olacaksınız.

Kızını Serhat’tan geri almak için mücadele eden Cihan hem serseri tavırlı hem de gözü kara. Kızı için yapamayacağı bir şey olmayan Cihan, Serat ve ailesinin başına bela olmaya geldi.

Zümrüdüanka dizisinin 11. bölümünden 2. ön izleme yayınlandı. Cihan karakterinin kızı Işık için mücadelesi dizide büyük olayların yaşanmasına sebep olacak.

İşte yeni bölümden yeni görüntüler: