Ana sayfa Dizi Fragmanları Erdem Kaynarca ve Elif Doğan, Gençliğim Eyvah platosuna hayran kaldı!

Erdem Kaynarca ve Elif Doğan, Gençliğim Eyvah platosuna hayran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah dizisinin çekimlerine platoda devam ediliyor… Atv’nin yeni dizisi eğlenceli bir komedi hikayesi. Dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmedi, ancak Haziran ayında başlaması planlanıyor.

Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen’in başrolünde yer aldığı dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Günay Karacaoğlu’nun yanı sır; Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin yapımda rol alan isimler…

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayeleri ekrana yansıtılacak.

Dizi TV programı çekimlerden görüntüler yayınladı. Genç oyuncular da yeni proje ile ilgili görüşlerini aktardı. Mahalle ortamı haline getirilen platoda açıklama yapan Erdem Kaynarca, setteki çeşmeyi görünce Mahallenin Muhtarları dizisini hatırladığını söyledi.

Kaynarca, “Yapı itibariyle bir tek bize ait bir yer. Hepimiz buranın içinde çok sıcak ve eğlenerek çalışmaya devam edeceğiz. Klasik Türk sıcak mahalle yapısı. Tam bu hikayeye uygun bir yapıda burası” diye konuştu.

Elif Doğan, daha rahat çalışılması için plato olarak kurulan set ortamından çok memnun kaldıklarını anlattı. Doğan, “Gerçekten inanılmaz güzel bir ortam çıktı. Bugün ilk set günüm, benim için de değişik bir tecrübe. Çok beğendim. Eminim çok güzel günler geçireceğiz burada. Çok sıcak bir hikaye. İnanılmaz isimlerle bir aradayız. Benim için büyük bir şans” dedi.

Kemal Uçar ise izleyicilerin çok komik ve eğlenceli bir dizi bulacağını belirtti. Uçar, iddialı olduklarını ifade etti ve normalden fazla heyecanlı, stresli olduğunu açıkladı.

Detayları videodan izleyebilirsiniz.