Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Tozkoparan’a dizi kariyerinde büyük fırsat!

Burak Tozkoparan’a dizi kariyerinde büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Paramparça dizisinde canlandırdığı Ozan karakteri ile kariyerine başlayan Burak Tozkoparan, dikkat çeken bir performans sergilemişti. Müzik kariyerini bir yana bırakarak dizilerde boy gösteren Burak Tozkoparan, Kırgın Çiçekler’de ise Ali Komiser oldu. Ardından TRT1 dizisi Tek Yürek’te Cem Saruhan olarak ekrana geldi.

Burak Tozkoparan tam bir yıllık aranın ardından yeniden bir dizide rol almanın sevincini yaşıyor. Atv’de yayınlanacak komedi dizisi Gençliğim Eyvah’ın kadrosuna katılan oyuncu, platoda yapılan çekimlerde bir hayli mutlu.

Burak Tozkoparan, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu, çok güzel bir ekibin buluştuğunu anlattı. Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Hızlı kaynaştık. Benim için de çok önemli, ben de bir süredir dizilerde olmuyordum. Çok heyecanlıyım. Başka bir karakterle izleyici karşısına çıkacağım için çok mutluyum” dedi.

Instagram’da 1.3 milyon kişi tarafından takip edilen genç oyuncu, Gençliğim Eyvah isimli dizide Zola karakterini canlandırıyor. Oyuncu, yeniden ekrana dönmesini önemli bir fırsat olarak görüyor ve kendisini gösterip, akıllarda kalıcı olmak istiyor.