Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Avcı, Çukur günlerine döndü! Mert Yazıcıoğlu’nun tarzı için Afra Saraçoğlu’nun yorumu merak edildi

Erkan Avcı, Çukur günlerine döndü! Mert Yazıcıoğlu’nun tarzı için Afra Saraçoğlu’nun yorumu merak edildi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Erkan Avcı ile Mert Yazıcıoğlu, instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekti. Avcı, hayranlarını Çukur günlerine götürürken, Mert Yazıcıoğlu’nun yeni imajı ise hayranlarını şaşırttı.

Çukur’da Çeto karakterini canlandırırken saçlarını sıfıra vurduran Erkan Avcı, Şampiyon dizisinde farklı bir imajla ekranda yer almıştı. Bu sezon Kuruluş Osman dizisinde Aya Nikola karakteri ile bambaşka bir havaya bürünen oyuncu, instagram hesabından ise eski bir fotoğrafını yayınlayarak ne kadar büyük değişim yaşadığını göstermiş oldu. Takipçiler, “Neden hep eski fotoğraf” diye sitem etti.

Erkan Avcı, Çukur günlerine döndü! Mert Yazıcıoğlu'nun tarzı için Afra Saraçoğlu'nun yorumu merak edildi 8

Son yılların ismi en çok konuşulan, jön olarak ifade edilen oyuncularından Mert Yazıcıoğlu ise yeni dizisinde yeni bir imaj ile hayranlarının karşısında olacak. Kanal D’de başlayacak olan Bir Annenin Günahı isimli diziye Yusuf karakteri ile katılan oyuncu, adalet timsali bir gence hayat verecek.

Mert Yazıcıoğlu’nun sosyal medya hesabından yayınladı son hali ise hayranlarından büyük ilgi gördü. Bazı takipçiler, “Afra Saraçoğlu’nun yorumunu bekliyorum” diye yazdı. Saraçoğlu’nun yorum yapmadığı da görüldü.

Mert Yazıcıoğlu’nun farklı tarzı hayranlarından “Yine düştük. Adam karizma” diye yorumlar aldı.

Erkan Avcı, Çukur günlerine döndü! Mert Yazıcıoğlu'nun tarzı için Afra Saraçoğlu'nun yorumu merak edildi 9