Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek, Ebru Şahin ve Mine Tugay’ın paylaşımları sosyal medyayı güzelleştirdi

Hilal Altınbilek, Ebru Şahin ve Mine Tugay’ın paylaşımları sosyal medyayı güzelleştirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü güzeller üst üste paylaşım yapınca, sosyal medya şenlendi. Bir Zamanlar Çukurova’da rol alan Hilal Altınbilek, Hercai’nin güzeli Ebru Şahin ve Zalim İstanbul’un Şeniz’i Mine Tugay, adeta güzellik saçtı.

atv’de yayınlanan dizide Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek hem başarılı performansı hem güzelliği hem de fit vücuduyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hayranları tarafından sosyal medyada övgü dolu ifadelerle onore edilen Hilal Altınbilek, yine güzelliğini ortaya koyan fotoğrafıyla göz doldurdu. “Hem çok güzelsin hem de çok başarılı rol yapıyorsun” diye yorumlar bırakan takipçiler, ünlü oyuncuya iltifatlarda bulundu.

Hilal Altınbilek, Ebru Şahin ve Mine Tugay'ın paylaşımları sosyal medyayı güzelleştirdi 9

Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin de son yıllarda sergilediği performans, güzelliği ve geniş kitleler tarafından destek görmesi ile dikkatleri çekiyor.

Ünlü oyuncu da sosyal medyada yakından takip ediliyor ve her paylaşımına binlerce beğeni geliyor. “Seveydum kahkül” ifadesiyle aşağıdaki fotoğrafını yayınlan oyuncu, “Her halinle güzelsin” şeklinde yorumlar aldı.

Hilal Altınbilek, Ebru Şahin ve Mine Tugay'ın paylaşımları sosyal medyayı güzelleştirdi 10

Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay da bugünkü paylaşımı ile instagram’ı güzelleştiren isimlerden birisiydi.

“Flu ama güzel zamanlar” notuyla fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncuya “Çok özledik, kraliçemiz” diye yorumlar yapıldı.

Hilal Altınbilek, Ebru Şahin ve Mine Tugay'ın paylaşımları sosyal medyayı güzelleştirdi 11